Resultatrapporter för Södertälje och Täby klara

En resultatrapport för enheter är under programmering och blir snart tillgänglig genom en knapptryckning. En användare skrev så här efter att ha fått en preliminär version av rapporten till sin enhet:

Nu har jag hunnit ta del av rapporten lite mer noga och precis som min spontana reaktion så tycker jag fortfarande att det här var precis vad jag efterfrågade! Uppdelningen på både åtgärder och ställen är jättebra, att kunna koppla det till ASI uppföljningar och faktiskt få någon form av effekt mätning är ju strålande! Kul med kommentarer. Resultaten i sig kanske inte säger jättemycket än eftersom vi inte hunnit lägga in så mycket, plus att jag ser att det fortfarande är lite handhavandefel bland de (dvs mina medarbetare) som registrerar in u-båtarna men det ska vi nog kunna lösa så småningom. Men rapporten och innehållet är toppen! Kan jag plocka ut en sån här rapport själv sen i det nya systemet eller behöver jag be er om det? Jag tänker att vi kanske skulle vilja ha en ungefär en gång i halvåret eller en gång per år för att kunna följa verksamheten bra.

 Tack så mycket!! Min ledningsgrupp kommer bli väldigt nöjda när jag presenterar det här materialet för dem.”

Läs rapporterna för Södertälje och Täby under fliken Rapporter!